Copywriting

Blogs, visieteksten, historieken, productomschrijvingen, … Niets is te gek voor ons om een tekst over te schrijven. Wij hebben een passie voor taal en dat mag geweten zijn. Deze passie voor taal brengen wij graag over in de teksten die wij schrijven voor onze klanten. De passie die wij uitstralen willen wij niet enkel tot bij u, maar ook tot bij uw klanten brengen.

Wij vertellen uw klanten graag over wat u doet, waar u vandaan komt, wat uw geschiedenis is, enzovoort… Waarom uw klant u nodig heeft? Wij vertellen uw verhaal in geuren en kleuren. Een goede klantenrelatie begint bij een goed verhaal. Het verhaal dat wij voor u brengen!

Naast uw verhaal hebt u misschien ook nood aan goede visieteksten of bent u misschien op zoek naar andere teksten met een meer inhoudelijke dan emotionele boodschap. Ook in dat gebied excelleren we bij Moxxie Design. Een zakelijke tekst heeft geen geheimen voor ons en kan uw bedrijf op korte of lange termijn de boost geven die u zoekt.

Dit alles kunnen wij u aanbieden in verschillende talen. Wij bieden in-house Nederlands, Engels, Frans en Spaans aan. Uiteraard zijn wij, als uw persoonlijke coach, ook bereid om de nodige expertise in huis te halen als je een andere taal zou nodig hebben.

Met andere woorden, bij Moxxie Design staan we voor u klaar, zowel in woord als in daad. You think it, we write it!

Op vlak van betaling gaat copywriting net iets anders in zijn werk dan pakweg een website programmeren. In tegenstelling tot een betaling per uur, betaal je voor vertaalwerk per woord. De tarieven zijn per taal anders. Wil je graag een offerte? Contacteer ons dan snel via onderstaand formulier.

Overtuigd?

Bent u overtuigd door Moxxie Design? U kan dan snel en kostenloos contact opnemen via onderstaand formulier.