Grafisch design

Hebt u een nieuw logo nodig voor uw zaak? Of misschien bent u op zoek naar een nieuwe huisstijl? Wij creëren met plezier jouw nieuwe identiteit!

Nood aan een logo?

Bij Moxxie Design zijn wij ervan overtuigd dat ieder bedrijf en ieder individu uniek is. De beste manier om jouw unieke eigenschappen in de kijker te zetten is via een logo.

In een gezamenlijke brainstormsessie zoeken wij naar wat jouw USP’s (Unique Selling Points) zijn en die vertalen we nadien naar een op maat gemaakt logo dat jouw uniciteit in de kijker zet!

Een huisstijl ontwerpen

Uw huisstijl, of corporate identity in het Engels, is wat uw bedrijf zijn eigenheid geeft. Je kan je onderscheiden van alle anderen, terwijl je herkenbaar in beeld gebracht wordt. Branding is dus niet enkel mooi voor het oog, maar ook een noodzaak voor uw bedrijf. Bij Moxxie Design kunnen wij u helpen om uw branding op punt te zetten

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar wat u uniek maakt en dat vergroten we uit, zodat niet enkel wij Bij Moxxie Design dat zien, maar zodat ook uw klant het ziet. Een eigen identiteit vergroot uw kansen op de markt van vandaag, dus wacht niet te lang om er eentje te creëren, samen met ons!

Telkens opnieuw zetten we onszelf, maar vooral u op de kaart. Wij ontwerpen uw volledige huisstijl, van visitekaartjes tot logo’s tot een volledige website.

Overig designwerk

We zijn uiteraard ook beschikbaar voor allerhande ander designwerk. Wij kunnen uitnodigingen, affiches, etc… maken die op en top passen bij jouw zaak. Als jij de verbeelding hebt, hebben wij de skills in huis om jouw ideeën te realiseren.

Overtuigd?

Bent u overtuigd door Moxxie Design? U kan dan snel en kostenloos contact opnemen via onderstaand formulier.