Onze Visie

“Having moxie” betekent dat je de skills, de creativiteit, de handigheid, het doorzettingsvermogen en de cojones hebt om met een situatie om te gaan. Dit is ook de visie die Moxxie wil uitdragen. Wij zoeken binnen elk project de beste manier om jou op de kaart te zetten.

In onze maatschappij kunnen we er niet meer onder uit: alles en iedereen gaat digitaal. Moxxie Design wil in deze steeds veranderende wereld een rol spelen in hoe een bedrijf zich digitaal profileert. Wij zijn er van overtuigd dat elk bedrijf en elke persoon uniek is. Deze overtuiging proberen we door te trekken naar onze websites, waar we samen op zoek gaan naar jouw USP’s (Unique Selling Points). Die USP’s vertalen wij dan naar een website die zich onderscheidt van alle andere, zowel op grafisch als inhoudelijk vlak.


Onze missie

Klantenrelaties zijn bij Moxxie Design topprioriteit. We richten ons vooral op kleine KMO’s en particulieren. We werken nauw samen met onze klanten en koppelen bij elke stap van het proces terug naar hen. Op die manier komen we tot een product waar de klant van begin tot einde bij betrokken was, om zo een optimaal resultaat te komen.

Het nauwe contact met onze klanten laat ons ook toe om het proces bij te sturen waar nodig. De flexibiliteit die we daarmee aan de dag leggen leidt tot een grotere klantentevredenheid, iets waar we bij Moxxie zeer op gebrand zijn.


Ons team

Bij Moxxie werken we momenteel met weinig in-house krachten. We werken echter samen met een aantal andere bedrijven om zo de expertise in huis te halen die wij nodig hebben om jouw project te realiseren. Een persoonlijke coach begeleidt jouw project van begin tot einde en betrekt de nodige experten om het beste resultaat te behalen. Team work makes the dream work!