VZW Kleine Held

Als eerbetoon aan hun eigen kleine held Noor* hebben Sofie en Dimitri de VZW kleine held opgericht. Noor is prematuur geboren op 32 weken en 3 dagen. 13 januari 2015 werd Noor de mooiste ster aan de hemel.

Sofie en Dimitri hebben toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke en praktische kleertjes te vinden voor de allerkleinsten. Om die reden schenken ze gratis pakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. In elke pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini-vlaggenlijn. Met hun pakketjes wil VZW Kleine Held wat kleur brengen op de neo. Op die manier willen ze ouders een lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode.

Bij Moxxie Design werden wij ingeschakeld om de flyer en het logo een nieuwe en moderne look te geven. Hierbij werd veel aandacht geschonken aan Noor en wat zij betekende voor Sofie en Dimitri. Er werd vanuit Moxxie Design vaak teruggekoppeld naar hen, om zo tot een resultaat te komen dat Noor alle eer aandoet die ze verdient. De flyers worden bij elk pakketje meegestuurd. Daarnaast hebben we ook nog een affiche gemaakt voor het benefietconcert ten voordele van VZW Kleine Held. Wij van Moxxie Design zijn trots dat we deel mochten uitmaken van dit fantastisch initiatief!